2020 SENETLE KREDİ SIKÇA SORULAN SORULAR




Senetle kredi denilince akla bir sürü soru ve söylenti gelmektedir. Hiç bir bilgisi olmayan yakın çevremizdeki insanlar sağdan soldan kulaktan duyma bilgiler ile aklımızı daha çok karıştırabilir. Gelin şimdi bu soruların cevaplarına bakalım.

1- Senetle Kredi için Kefil Gerekiyor mu?
Senetle kredi için kefil gerekiyor. Fakat burda ince bir çizgi var. Kullanılacak kredi miktarına göre değişiklik gösteriyor. 1.000-10.000TL arasında rakamlar için kefil gerekmiyor. fakat daha yüksek rakamlarda kefil hatta rakama göre ipotek göstererek senetle kredi alabilirsiniz.
2- Senetle Kredide Ön Ödeme Dosya Masrafı Var mı ?
Senetle kredi kullanırken hiç bir şekilde dosya masrafı ön ödeme sigorta masrafı kurye ücreti yada bunun gibibir masraf gerekmiyor.Bu şekilde ödeme talep eden kimseye kisinlikle inanmayın. Bu yöntemle sizleri dolandırmanın peşinde oldukları gayet açık. Kredi kullanmak için hiç bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.
3- Sistem Güvenilir mi?
Senetle Kredi sisteminde parayı veren ve para alan bir araya gelecek her şey konuşulacak anlaşılacak sonrasında senetler yapılacak buraya kadar sorun yok. Ödemelerde yaşanacak bir gecikme yada ödenmeme durumu olur ise firma daha önce konuşulup anlaşıldığı gibi işlem yapma hakkına sahip olur.Ödemeler düzenli olur ve gecikme yaşanmaz ise hiç bir sorun yoktur. Yukarıda bahsettiğimiz gibi hiçbir ödeme yapmanıza’da gerek yoktur. (ön ödeme siğorta kurye masrafa vb.)
Önemli olan alınan paranın kredisinin taksitlerinin uygun doğru zamanda gününde ödenmesidir. Bu şekilde ileride tekrar kredi kullanmak için güvenli bir firmaya sahip olabilirsiniz. Kredi skorunuz kredi puanınız ise bankadan kredi kredi kartı alamıyor iseniz bu şekilde şartları ve faiz oranını ayarladıktan sonra senetle kredi kullanabilirsiniz. Acil kredi ihtiyacınız var ise sizde senetle kredi arayışına başlayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*