2020 SENETLE KREDİ




Covid-19 salgınıyla beraber açıklanan ekonomik destek paketleriden yararlanamayan insanların kendilerine bir şekilde bir çözüm bulmaları gerekmektedir. internet üzerinde yapılan aramalarda kolay para kazanma yolları kolay para anında para gibi seçenekler karşınıza çıkabilir. Fakat bunlar size forex uygulamalarına yönlendirecektir. Bu uygulamalarda yatırım gerektirdiği için size faydası olmayacaktır. Bu yüzden farklı çözüm yolları çıkıyor karşımıza isterseniz sırayla bu yollara bakalım.

1.Seçenek Kredi Alınamıyor ise Kredi Kartı Başvurusu yapmak
Bu şekilde bankaların mobil uygulamalarında yada sitelerinde kredi kartı başvurusu yapıyoruz. Artık her banka uygulama yada kendi internet sitesi üzerinden hızlı kredi kartı başvurusu yaptırmaktadır.Kredi için yeterli olmayan puan kredi kartı için uygun olabiliyor. Kredi Kartı onaylanıp teslim aldıktan sonra nakit avans çekilip nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Bu süreçte kredi kartının ödemeleri düzenli yapıyor olmanız size artı puan sağlayarak kredi kullanabilmeniz için gerekli kredi notunuda sağlayacaktır. (Not:Kredi kartı kullanırken çok dikkatli olmak gerekir. Kredi kartı olmayan parayı harcamaktır.)
2.seçenek Senetle Kredi Almak
Senetle kredi almak her geçen gün daha kolay hale geliyor. Eski dönemlerde faiz ile para veren senetle para veren kişilere mahallerde tefeci denirdi. Senetle Kredi işi tefeciler ile başlamış kredi notu kredi puanı müsait olmayan kişiler için acil çıkış kapısı olmuştur.Tefecilerin yaptığı işleri zamanla ikrazatçılar sonrasında kuyumcular son olarak faktöring şirketleri senetle kredi vermeye başladılar.Bu şekilde acil nakit ihtiyacı olan kişiler para ihtiyaçlarını bir nebze gideriyorlar. Anında nakit yada Anında kredi gerektiği durumlarda kredi puanınız uygun değilse sizde kendinize acil nakit veren firmalardan bulup senetle kredi alabilirsiniz. Burada önemli olan detaylar bir aracıya ihtiyacınız olmasıdır. Senetle kredi alırken faiz oranları vade dikkatli konuşulup hesaplanmalıdır. Takdir edeceğiniz gibi bu firmalar sizlere para dağıtmıyorlar. Banka kredileri gibi belirli kuralları şartları olacaktır.Senetle para şeklinde İnternet üzerinde arama yaparak kendinize uygun bir firma bulabilirsin. Yada İstanbul’da neredeyse bütün kuyumcular bu işi yapmaktadır. Senetle kredi veren kuyumcuların büyük çoğunluğu İstanbul’da olup genellikle mahalle aralarındaki kuyumcular bu işleri daha yoğun şekilde yapmaktadırlar. Hükumetin açıkladığı paketten faydalanamıyorsanız ve acil nakit ihtiyacınız var ise yukarıda belirttiğimiz yöntemleri deneyebilirsiniz. Ayrıca bu yöntemden faydalanıp insanları dolandırmaya çalışan kişilere karşıda dikkatli olmakta çok önemli bu kişiler sizde ön ödeme adı altında para talep ederek sizleri dolandırmaya çalışabilirler. Bu kişilere kesinlikle itimat etmeyiniz. Senetle Kredi almak yada talep etmek için kimseye hiç bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.Kolay kredi almak iye bir şey kesinlikle yoktur. Bu tür söylemlerin arkasında kesinlikle farklı para tuzakları çıkmaktadır. Acil nakit acil para ihtiyacınız var ise her bankanın anında kredi kartı başvru seçeneği yada online kredi veren bankalara başvuru yapabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*